Mia Suke Blog Ni. Anda?

Group Dunia Kaunselor Muda


Berikut adalah group dan paga Dunia Kaunselor Muda di Facebook. Group dan page ini diujudkan bagi meluaskan lagi rangkaian Blog Dunia Kaunselor Muda. Selamat Melayari. Jadilah sebahagian daripada komuniti Dunia Kaunselor Muda.
P/S : Group ini diujudkan sempena Blog Dunia Kaunselor Muda. Group ini diwujudkan bagi tujuan membina satu rangkaian perhubungan yang dinamik dalam kalangan masyarakat siber dengan harapan untuk mencari jalan penyelesaian terhadap isu-isu kemasyarakatan dalam warga pendidikan menengah dan rendah dan juga warga sosial masa kini masyarakat mahasiswa dan mahasiswi pada peringkat pengajian tinggi. Wallahualam. Sekian. Selamat datang ke group ini. 

                                                              
 Kat sini pulak, page Dunia Kaunselor Muda yang saya buat di FB. Tujuan dan matlamatnya sila baca post ini. Segalanya masih dalam permulaan. Aktiviti dan berita akan menyusul di kemudian hari. Harap dapat bersabar. Terima kasih. Selamat melayari blog dan perkhidmatan yang telah disediakan.Inilah rupa page Dunia Kaunselor Muda di FB sebagai admin. Like kalo anda rasa blog ini bagus!