Mia Suke Blog Ni. Anda?

Lagu Kegemaran


Entri Pertama

Maaf kalo video klip ada unsur yang tak berapa menyenangkan setengah-setengah pihak. 

SELAMAT MENGHAYATI !
Boleh jadi kita sama minat lagu yang sama!Everytime saya dengar lagu ni saya rase bermotivasi dan bersemangat. Huhu..anda macam mana?
Serupakah kita? Hehe.. Owrite..ni lagu melayu plak..


Nak sharing sket. Aku kene buat video klip khas untuk lagu ni tapi dengan syarat kene sama ngan background. Hm...susah lar jgk..But still can manage it! ^.^

Haa yang ni pulak lagu ketuhanan yang aku suka...sure meleleh dengar...


Feeling kan? Biasa aku akan dengar lagu ni untuk tujuan-tujuan yang tertentu. Faham-faham sendiri lar.. ha2..

Entri Kedua

Kali ni nak share lagu instrumental music. Biasa lagu-lagu instrumental ni lagu yang digunakan oleh pakar-pakar motivasi atau coach dan lain-lain dalam ceramah-ceramah mereka. So, moral of the story, kepada kaunselor-kaunselor di luar sana. muahaha...saya pasti anda pun dah tahu. Hehe..xpe..saya simpan je apa yang saya nak ckp.

P/S : Saya lebih suke menggunakan lagu 'universal' dalam ceramah-ceramah saya, yang tak berfokuskan ketuhanan kerana isu pelbagai budaya. Tidak setuju? Tak mengapa.

Selamat Menghayati Lagu Ini - Feeling~ Meleleh.


Best tak? Best kan? kan kan kan? Hihik...wokeh, erm nak buar entri lagu yang seterunya..Sepanyiol Song...
Rasenyer ramai gak yang minat lagu ni..saya plan nak gunakan lagu ni dalam out-door activity - tarian ringkas 


Sehingga berjumpa lagi. To be continued..

P/S :

Maaf kalo video klip ada unsur yang tak berapa menyenangkan setengah-setengah pihak.

Entri Ke Tiga

Lagu ni penuh dengan falsafah dan arti perjuangan. Emosi untuk berjaya pun boleh meningkat kalo betul-betul menghayati lagu sambil 'berangan' ; saya lebih suke istilahkan dengan buat saranan kendiri..programkn minda kita dengan satu emosi yang kuat hasil daripada gambaran minda kita.. ;)


Jom hayati lagu dan lirik lagu ni sama!?


Hurmm..lagu ni pun sama...tenang..dan bersemangat untuk terus ke depan dan ke depan..jom!?


Feeling betul lar lagu neh...hehehe...

Pastikan anda dengar lagu-lagu di sini yer..sebab kesan emosi tu lah yang saya nak kongsikan sebenarnya..dan yang penting..jangan lupa buat saranan kendiri ; 'berangan'.

Entri Ke Empat


Lagu yang nak di kongsikan pada hari ini adalah lagu yang sentiasa menjadi inspirasi dan semangat bagi santapan sanubari insan yang dahagakan kejayaan kendiri. Jom dengar sama-sama.


Entri Ke Lima


Lagu kali ini mengisahkan tentang kasih sayang yang tak terungkap. Yang hanya boleh dizahirkan apabila seseorang itu mengenal akan pasangannya. Jika manusia, laki laki dengan perempuan. Jika disabitkan dengan hal ehwal ketuhanan makanya ia tidak akan lari di antara pasangan kekasih. Renungkan lah lirik lirik lagu ini. Sekian. Selamat Beramal.Wa banyak suka sama ini laguuuuuuuu!!! Baik punyer! Hahaha..
To be continued..